trötttiiisss...

I morse gick jag ner till stan för att möta Sara och ta en fika :D .. vi satte oss på Rådhuset ( som vanligt ) sen kom min lillasyster och hennes kompis Vicky och slog sig ner med oss !

Sen kom mamma och hämtade mig och Emelie för det var dags för henne att göra teoriproov och uppkörning !
Så vi åkte upp till Kuröd och lämnade henne och skulle åka och ta en fika sålänge men det dröjde inte länge för ens emelie ringer och säger att vi måste komma tillbaka, då säger hon att hon inte får göra sitt teoriprov för hennes leg har gått ut, jag menar vaaa faaan ?! Det är ju fortfarande Emelie på kortet och hennes personnummer?
Då försökte mamma få dom så att hon kunde legitimera Emelie men nej det gick verkligen inte för sig.. såå hon sa till oss att vi skulle åka till Trestad center och skriva under en lapp om att mamma får legitimera Emelie ( wtf ? )

Så vi satte oss i bilen och i full sula ut mot Trestad, väl framme fick hon skriva under en lapp och sen så var dom så snälla att Emelie fick göra testet där för hon hade bara 20 min kvar på testet så hon gick in och satte sig där och sen kom hon ut med mungiporna långt ner mot hakan, ja ni fattar att hon inte klara det ! Hade inte jag heller gjort om jag bara hade 20 min på mig !!

Sen var det dags för uppkörning, och Emelie satte sig i bilen och vi åkte iväg..
Sen efter 40 min kom vi tillbaka och Emelie hade redan kommit , jag såg att dom satt en stund i bilen och pratade och sen kom Emelie ut och hoppade in i våran bil och var jätte ledsen för hon hade inte klarat det :( :(
Hon kuggade på småsaker bara ..

Haft en riktigt jävla skitdag tyvärr :( Tycker så synd om Emelie för hon ville verkligen ha körkortet nu, faan som hon har kämpat för det ! Men syrran, nästa gång då jävlar sätter du det =)

Och lilla jag sitter här i min ensamhet och skriver till er :D .. Kom precis hem från gymmet , körde S-core idag med Melissa, det var faan så jävla intensivt, men sånt gillar vi =)

Nu ska jag ner till affären och handla lite mat, hungrig :(

/..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0