Fredag...

Jahopp då var det fredag och Alicia är hos sin pappa.. Det är allt skönt med egentid ibland men saknar henne något fruktansvärt men försöker inte tänka på det men det är väldigt svårt , man undrar ju alltid hur hon har det när hon är borta fast jag vet att hon har det bra :/ .. Men dagarna går fort så söndagen är snart häär och då är hon hemma igen =) .... Men då åker älskling till Norge igen och jobbar :(.. en älskling kommer hem och den andra åker iväg, kan aldrig mina älsklingar vara hemma samtidigt :/

Idag har vart en väldigt lugn dag , vaknade runt 10 tiden och märkte att älsk va borta och så kom jag på att han väckte ju mig vid 8 tiden och sa att han skulle iväg ( morgonen är inte den bästa tiden att lägga saker på minnet ) så jag gick upp och städade lite grann och satte mig vid dator och kikade lite.. Sen ringde älsk och frågade mig om jag ville komma ner till stan och fika med han och hans killkompis så jag tog på mig kläderna och knallade ner mot stan.

Ringde älsk och kollade vart han var och han satt på Rådhuscafeet så jag gick dit.. Träffade dom och tog en cola ( bra frukost ) sen gick vi ner mot bilen och åkte upp och hämtade hans kompis bil på Kuröd . Sen efter det så åkte vi hem och bara tog det lugnt =)

När klockan närmade sig 5 så åkte älsk iväg och hjälpte en kompis och flytta och då gick jag till Marie och satt där och tjötade lite , sen kom älsk och hämtade mig och nu sitter vi här hemma och väntar på att maten ska bli färdig=)  ( Fläskfilé , klyftpotatis och grönpepparsås... Mumma ! )

Kram på er !

/..


...

Imorse vaknade Alicia klockan sex igen :( Men denna gången va jag faktiskt piggare än dom andra dagarna jag vaknat så tidigt, så när hon börjar vakna klockan 8 igen kommer det va rena sovmorgonen för mig =)

Så jag och lillan lekte tills klockan 10 då det var dags för henne att sova igen , sen vid 11 tiden kom Sara hit och hälsade på , sen blev klockan halv ett och då kom Alicias pappa och hämtade henne och jag , Sara , Syster och Mamma åkte till torp och jag storhandlade mat ( jobbigt ) ... Så nu har jag kommit hem och sitter här och väntar på älskling som snart kommer hem, han har vart i Norge sen i söndags och jobbat ( vill aldrig vara själv mer ! ) . Så nu jävlar får han tillbringa HELA helgen med mig !! Vare sig han vill eller inte .. Hihi!

Sen ikväll 18.15 blir det Bodypump med Lina :D Ska bli väldigt roligt, va ett tag sen man tränade nu .. ( Lat )


Jag skriver senare ikväll eller imorgon , beror på hur ont jag har i kroppen ! Hahaha ...

/..

Ja, ännu en dag med feber :(

Igår kväll ringde min syster och frågade om jag och lillan ville komma ner till henne och stanna över natten och jag och Alicia bestämde oss för att göra det så hon och hennes killkompis kom och hämtade oss vid 7 tiden.
Sen åkte vi och handlade lite mat och godis till kvällen , så vi gjorde lite mat när vi kom hem och satte oss och kollade på film ( Fucking Åmål.. Haha! ) . Sen blev klockan 8 och det var dax för Alicia att lägga sig, hon fick sin välling och somnade med en gång, inte så konstigt när hon har feber hela tiden !

Hon sov faktiskt egenom hela natten men vaknade några gånger och gnydde till men hittade väl nappen och somnade om . Hon vaknade kl 6 i morse och va JÄTTE varm och kollade febern o såklart så hade hon nästan 40 grader :( så det blev till att ta fram Alvedonen och efter ungefär 20 min va hon pigg och satt och lekte i typ en halvtimme tills hon blev trött och då var det dax att sova igen .

Sen när Alicia vaknade var det dax att åka hem, så vi tog på oss och gick ut och mötte Sara som följde med oss hem och fikade och pratade skit =)

Nu har Sara åkt hem och Alicia sover, IGEN! Och jag sitter och funderar på hur jag ska kunna ta mig till affären och handla middagsmat nu när Alicia är sjuk?! .. Och så regnar det :@ ..

Får väl se om jag kan hitta ngn som kan handla eller vara här med Alicia sålänge !

Skriver mer ikväll !! =)

/..

MAMMAS ÄLSKLING <3


Blir så irriterad !

Idag åkte jag,lillan,syster och mamma till Vattenpalatset för Alicia älskar ju att bada men när vi hade satt oss i bilen märkte jag att Alicia va gnälligare än vanligt och trodde hon bara va trött, så jag gav henne mat och hon somnade en stund ibilen tills vi var framme.. när vi kom in så bytte vi om och jag och Emelie satte oss i den lilla polen med massa roligare djur och saker i som är för barn och trodde Alicia skulle tycka det va jätte roligt men hon började gråta som bara den och då trodde jag det var för att det va kallt så vi förflyttade oss till bubbelpolen och där va det okej att sitta i typ 10 min tyckte Alicia sen ville hon komma upp ( skumt ) så mamma tog henne och hon bara la sig på mammas axel och typ sov.. så jag och Emelie gick och badade lite och fjantade oss som vanligt, Haha ! Emelie fick med mig upp i den jävla rutchkanan som jag är livrädd för men efter jag hade åkt en gång så var jag som ett barn se " en gång till, en gång till.. " Hahaha ! =)

Efter en liten stund blev det kallt så vi gick upp och bastade en stund och gick sen och duschade och åkte hem. När jag väl kommer hem märker jag på Alicia att hon har blivit jätte varm och tro på faan att hon har fått feber, IGEN!

Så nu ligger hon och sover och lär nog göra det ett tag !
Får väl göra ett nytt försök när hon är helt frisk !
Kan min skrutt aldrig få vara frisk ?!

/..


Måndag ..

Idag har jag och lillan vart på familjeförskolan och Alicia har lekt som bara den men hon va ganska trött tidigt för denna lilla flicka vaknade 04.20 inatt och ville ej somna om så jag fick snällt gå upp och sätta mig och leka med henne ( jag tror jag fortfarande sov när jag satt där ) , och sen när klockan började närma sig 8 ringde jag Marie och gick och mötte henne, sen åkte vi upp till Dalaberg.

Älskar verkligen det gänget på familjeförskolan, för sköna är ni =)

Sen efter vi vart däär åkte jag och lillan hem för då kom mamma/mormor och hälsade på ( hade mig sig bullar, gott ! ) . Sen när hon hade åkt gick vi ner till stan och mötte Sara och Erika och tog en fika, kul va det men det tyckte tydligen inte Alicia :( Hon var nog trött för när vi kom hem somnade hon som en stock !!

Nej nu ska jag få i mig lite mat.. ha det !


/..

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0